Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok

Windstar

luxushajó másképp

Windstar
A Windstar Cruises vezető hajótársaság a kicsi (kevesebb, mint 500 utast szállító) luxusyachtok területén. Különlegesen magas színvonalú szolgáltatásokkal vár, itt nem kell sorban állnod, tömeget kerülgetned vagy egy nagy csoporthoz igazodnod. Ha épp nem a szárazföldön kirándulnál a hajók vizisport-központjából kajakon indulhatsz a kikötők felfedezésére!

6 yachtjából 3 vitorlás, a legkisebb 148, a legnagyobb 310 utas fogadására alkalmas. Modernül és stílusosan berendezett kabinok, ínyencségek és a világ legszebb kikötői várják a vendégeket. Elegáns hajóin nincs kötelező öltözködési előírás, a nyakkendő otthon maradhat. Valóban személyre szóló szolgáltatást nyújtanak, a személyzet gyorsan nevén szólítja az utasokat és jegyzi minden kívánságukat. A kisebb hajóknak hatalmas előnye, hogy sokkal kisebb, romantikusabb és eldugottabb kikötőkben is meg tudnak állni; az utasoknak sokkal személyesebb és autentikusabb kirándulásokat tudnak ajánlani.

Hogy a különleges szolgáltatásokat érzékeltessük: az utasok meglátogathatják a kapitányt a hajóhídon, vacsorázhatnak a fedélzeten a csillagok alatt, és zenét hallgathatnak, ahogy a hajó elhagyja a kikötőt. Hajótól függően kaszinó, spa, pezsgőfürdő és medence is van a fedélzeten. Zenés-táncos és egyéb szórakoztatóprogramokat is biztosítanak.

A Windstar Cruises évente több díjat is nyer különböző felméréseken különleges útvonalaival, színvonalas hajóival. Kiemelnénk az Izland körüli hajóútjukat és nászutasoknak a Tahitit és a környékén bejáró útvonalait.

Egyik hajón sincsenek belső kabinok; minden kabinjuk ablakos, a nagyobb yachtokon vannak balkonos kabinok és lakosztályok is. Minden kabinban síkképernyős tv és DVD-lejátszó van.
 

Praktikus információk:

•    a hajóút ára a teljes ellátás mellett tartalmazza az alkoholmentes italok fogyasztását, friss virágokat és gyümölcsöt a kabinban, a pezsgős fogadást, valamint a hajó vizisport-központjának a használatát.
•    minden hajóúthoz jár egy különleges program, pl. a Tahiti körüli hajóutaknál ez egy Bora Bora ünnepi fesztivál tengerparti vacsorával, tűztáncosokkal.
•    a borravaló 12 USD/fő/éj; az alkoholos italokra 15% szervízdíjat számolnak
•    8 évnél fiatalabb gyerekek nem utazhatnak a hajón
•    várandósak csak abban az esetben utazhatnak, ha a 24. hetet még nem töltik be az út végéig
•    bármilyen diétával és étel-allergiával kapcsolatos kérést előre kérnek jelezni és maximálisan teljesítik. A hajó kis mérete miatt viszont kóser és halal étkezést nem tudnak biztosítani.

A képeken jobban látszik, hogy minden hajó hátsó részén helyezkedik el a vizisport-központ, ahonnan kajakozni vagy vizisíelni lehet indulni (ezt az ár tartalmazza), de könnyen be lehet mászni a vízbe akkor is, ha egy kellemes úszásra vágysz.

 
Hajóútkell

Véleménye

Ha igazi luxushajóútra, különleges élményekre és fantasztikus kiszolgálásra vágysz, akkor a Windstar Cruises hajóútjait Neked találták ki. Tökéletes választás egyszeri és megismételhetetlen évfordulókra, nászutakra, romantikus meglepetésre. Elsősorban pároknak ajánljuk. Két felnőttel egy 8-21 év közötti gyermek pótágyon felár ellenében alhat a kabinban, de a hajón semmilyen gyermekekre szabott program vagy felügyelet nincsen.