Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Új hajó úticél

Új hajó

0 találat Mi vár rád 2020-ban? Ezek a hajók startolnak el jövőre
A hajóutak nagy szerelmese vagy? Esetleg régi álmod, hogy elmenj egy hasonló utazásra, de eddig még soha nem jutottál el? Jön az új év, ami mindig új lehetőségeket hoz magával: így van ez a luxushajóutak esetében is. Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashatsz arról, hogy milyen új hajók közül válogathatsz a 2020-as évben!

Kalandra fel!
A hajóutazások világa olyan élményeket tartogat, melyeket mindenkinek érdemes megtapasztalnia legalább egyszer az életben. Az egy dolog, hogy maguk a desztinációk varázslatosak és festői szépségűek, de a hajóutakban a legkülönlegesebb talán maga az utazás élménye. Hol is lehetne jobban ellazulni és feltöltődni, mint az óceán közepén, teljes nyugalomban a fodrozódó hullámokon ringatózva, tökéletes kényelemben, de mégis izgalmas lehetőségekkel körülvéve… Erre a mondatra te is felkaptad a fejed? Akkor a legjobb helyen jársz!

Fedezd fel a világot 2020-ban
2020-ban rengeteg új gyöngyszem kerül a luxushajózás piacára. Legyél akár tapasztalt hajóutazó, vagy indulj a legelső utadra, ebben a kínálatban fogsz olyan hajót találni, ami minden szempontból lenyűgöz és elkápráztat. Innovatív és ultramodern kialakítású hajók kerülnek majd vízre a 2020-as évben, az pedig csak rajtad múlik, hogy te is ott leszel-e az egyik fedélzetén.
 

2020 legújabb sztárjai – a legmodernebb luxushajók


Msc Grandiosa és Msc Virtuosa
A kultúra és a nagyobb luxushajók szerelmeseinek e két hajó bármelyike tökéletes választás, hiszen itt minden a zenéról, a kultúráról és persze rólad szól. Ha szeretnél kifinomult környezetben, kultúrával körülvéve utazni, akkor ezek a neked való hajók!

Costa Smeralda
A Costa Smeralda a világ 5. legnagyobb luxushajójaként van számontartva, így belegondolni is nehéz, hogy mennyi lehetőség vár majd a fedélzetén.

Celebrity Apex
Az ultramodern Celebrity Apex fedélzetén alapjaiban fog megváltozni a felfogásod a világról. A legmodernebb felszerelések és a legkülönlegesebb belső terek tartogatnak újdonságokat még a legtapasztaltabb utazók számára is!

Spectrum of the Seas és Odyssey of the Seas
Ez a két hajó a Royal Caribbean International hajótársaság két legújabb gyöngyszemeként szeli a habokat 2020-tól, Quantum-Ultra-Class luxushajókként eddig felfedezetlen lehetőségeket kínálnak az utasok számára.

Panorama, Mardi Gras és Radiance
A Carnival hajótársaság új luxushajóin különleges programok, ínycsiklandó ételek és a legteljesebb nyugalom vár. Fedezd fel a világot teljes biztonságban és tökéletes kényelemben!

Encore
A Norwegian Cruise legújabb hajója a méltán sikeres Norwegian Bliss, Norwegian Joy és Norwegian Escape testvére, melynek fedélzetén élmény lesz az utazás!

Enchanted Princess
A Princess flotta 5. Royal-Class luxushajóján a nevéhez méltóan királyi kényelemben élvezheted az utazást 2020-tól.
Ha megjött a kedved a világjáráshoz, 2020 a tökéletes év lesz arra, hogy valóra váltsd eddig be nem teljesedett álmaidat. Válogass a legújabb luxushajók közül, és fedezd fel a Föld megannyi csodáját!