Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Adria és az Égei-tenger úticél

Adria és az Égei-tenger

Hajó neve:Msc Musica
Úticél:Kelet-mediterrán
Indulási kikötő:Velence
Érkezési kikötő:Velence
Időtartam:8 nap/7 éj
Azon kevés hajóutak egyike, amelyiken nincs tengeri nap! További különlegessége, hogy a hajó megáll Albániában is a 3 görög kikötő mellett.

Régi vágyad, hogy elhajózgass az Adrián, és az Égei-tengeren? Akkor készülj fel egy valóban mozgalmas útra, hiszen az Msc Musica tengerjáró luxushajója minden egyes nap kiköt valahol, és elkalauzol Brindisi, Katakolon, Mikonosz, Athén, Sarande, és Dubrovnik mesés világába.

A hajót imádni fogod, mert barátságosan stílusos, elegáns, és kényelmes. No és persze mivel luxushajóról beszélünk, minden érzékedet kényeztetni fogják, hogy tényleg lenyűgözve érezd magad.

Unatkozni nem fogsz, mert itt minden egyes napod izgalmasan fűszerezett lesz. Táncolhatsz, de ha nem vagy épp a parkett ördöge, profik vesznek a szárnyaik alá. A karaokézásról, és az éjszakai klubok forró hangulatáról itt sem kell lemondanod, de ha inkább másképp szórakoznál, impozáns produkciók kápráztatnak el.

Hozd nyugodtan a gyermekeid is, hiszen a fedélzeti játékok, és a kirándulások számukra is sok csodát ígérnek.

Az olaszos hangulat, az életigenlés az egész hajóra illik, így, ha szereted, hogy lüktet az élet, itt a helyed, hiszen az Msc Musica mind a 13 emeletén változatos programokkal vár. Az i-re a pontot a kényelmes kabinok, lakosztályok, és persze a vibráló gourmet élmények teszik fel.

Irány az Adria és az Égei-tenger!
 

Menetrend


Nap Kikötő Érkezés Indulás
1.Velence16:30
2.Brindisi13:0018:00
3.Katakolon11:0017:00
4.Mikonosz08:0019:00
5.Athén07:3016:30
6.Sarande,Albania12:0020:00
7.Dubrovnik09:0015:00
8.Venice, Italy09:00

Válaszd ki, mikor utaznál!