Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Nagy nyugat-karib hajóút úticél

Nagy nyugat-karib hajóút

Hajó neve:Costa Luminosa
Úticél:Nyugat-karib
Indulási kikötő:Ft Lauderdale
Érkezési kikötő:Ft Lauderdale
Időtartam:11 nap/10 éj
A Costa Luminosa csillogó luxushajója elringat álmaid legszebb karibi kikötőibe.  Nassau, Ft Lauderdale, Amber Cove, Ocho Rios, George Town, Roatan, és Cozumel lüktető városai, strandjai csak arra várnak, hogy felfedezd őket.

Felejtsd el a szürke hétköznapokat, hiszen amint megteszed az első lépéseidet a fedélzeten, 11 napnyi káprázat veszi kezdetét. A hajó érdekessége, hogy amerre csak a szem ellát, márvány, és muránói üvegfüggőkkel ellátott csillárok, és több ezer galériába illő műalkotás díszeleg.

Érezd magad lenyűgözve!

A szád már csak ettől a fényűzéstől is tátva marad, de ez még nem minden, hiszen az úton tejben-vajban leszel kényeztetve. A wellness lehetőségek (wellness központ: Thalassoterápiás medence, relaxációs ház, képzett masszőzök, szaunák, joga és pilates) mellett persze sportolhatsz (golf szimulátor, versenyautó szimulátor, klasszikus golf, futópálya, görkorcsolya, multifunkcionális sportpálya, fitneszterem, pezsgőfürdő, medence) is, ha pedig szórakozni támad kedved, nincs akadálya, hiszen igazi kalandokban lesz részed: a színház, a különböző show-k, a kaszinó, és a diszkó mozgalmas napokat ígér.

Élvezd a csodás kilátást a tengerre, relaxálj, kirándulj, szívd magadba a mediterrán kultúrát, egyél-igyál nagyon finomakat, sportolj kedvedre, és éld meg a legvadabb karibi álmod!

 

Menetrend


Nap Kikötő Érkezés Indulás
1.Ft Lauderdale23:00
2.Nassau12:0018:00
3.tengeren
4.Amber Cove08:0015:00
5.Ocho Rios12:0018:00
6.George Town, Grand Cayman Island09:0019:00
7.tengeren
8.Roatan08:0017:00
9.Cozumel08:0019:00
10.tengeren
11.Ft Lauderdale06:00

Válaszd ki, mikor utaznál!