Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Északkeleti-átjáró úticél

Északkeleti-átjáró

Hajó neve:Crystal Endeavor
Úticél:Világ körüli hajóutak
Indulási kikötő:Anadyr
Érkezési kikötő:Tromso
Időtartam:30 nap/29 éj
Luxusutazás csodaszép, érintetlen tájakon
Fedezd fel az Északkeleti átjáró titkait ezen az egyhónapos luxus hajóúton! Igazi expedíción érezheted magad, hiszen olyan úton jársz majd, ahol előtted csak nagyon kevesen.
Az 1990-es évekig csak speciális jégtörési technikával felszerelt, szinte ablaktalan hajók járhattak ezen a vidéken, az Északkeleti átjáró a szélesebb utazóközönség elől azonban rejtve volt. A Crystal Endeavor-ral viszont most bejárhatod ezt a titokzatos és mesés kereskedelmi útvonalat és egy igazi megajacht fedélzetéről csodálhatod meg a szinte érintetlen tájakat.

Varázslatos útvonal
Nem túlzás azt mondani, hogy a Crystal Endeavor-ral legendás útvonalat járhatsz be. 28 éjszakás felfedezőutad az orosz Anadirból indul és a norvégiai Tromsø-ben ér véget, tehát a Bering-tengertől a Barents-tenger felé hajózol majd.  
Utad minden állomása egészen különleges lesz. A lagúnák által szabdalt Vrangel-sziget, Provigyenyija kikötővárosa, de már a kiindulási pont, Anadir is hihetetlen látnivalókkal kápráztat el.
Szevernaja Zemlja szépséges szigetcsoportja, a jéggel borított, lakatlan Ferenc József-föld és a régi kereskedelmi központ, Arhangelszk városa is mind olyan úticélok, ahova nem sok utazó juthat el.

Varázslatos természet
A Crystal Endeavor fenséges fjordok, gleccserek, hegycsúcsok és az örök jég birodalmába visz el – a természet olyan arcait mutatja meg itt, amelyet semmilyen más utazáson nem láthatnál. Jegesmedvék, sarki rókák, rénszarvasok és több ezer tengeri madár él itt háborítatlan nyugalomban.
Nem csak a jelen, de a múlt állatai is lenyűgöznek majd. A Földön ezen a területen élt leghosszabb ideig a gyapjas mamut, ezt számos fosszília is bizonyítja. Ugyan mára ezeket a szárazföldi óriásokat hiába keresnéd a jeges tundrán, a víz óriásait, a bálnákat simán megfigyelheted majd a fedélzetről.

Varázslatos hajó
Az útvonal a múlt század felfedező expedícióit idézi, az expedíciós hajó azonban korántsem.
A Crystal Endeavor fedélzetén megtapasztalhatod a valódi luxust. A hajó kívül ellenáll a zord körülményeknek, míg belül a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal kényeztet. Gourmet és Michelin-inspirált ételek, a világ legjobb borai és 24 órás szobaszervíz gondoskodnak teljes kényelmedről.

A felfedezéssel töltött napokat jet ski-s, vagy éppen kajakos kirándulásokkal teheted még izgalmasabbá. Kalandból semmiképpen sem lesz hiány, hiszen az egész utat szándékosan rugalmasan állították össze. A kapitány és legénysége keresik majd az alkalmat az úgynevezett „expedíciós napokra”, amikor az időjárástól és a helyi viszonyoktól függően extra látványosságok felé kormányozzák a hajót.

Esténként pedig tudósok és történészek tartanak exkluzív, de mégis közvetlen hangulatú, beszélgetős előadásokat, hogy minél többet megtudhass erről a fantasztikus vidékről.

Varázslatos pihenés
A Crystal Endeavor fedélzetén 3 lakosztályból választhatsz és már a legszerényebb típusban is elképesztő luxus vár rád.
Ezen a hajón a legkisebb lakosztály 30 négyzetméterével és ízléses berendezésével kínál bensőséges hangulatú pihenést. A legnagyobb, úgynevezett Owner’s lakosztályban pedig minden várakozást felülmúló, mesebeli kényelem vár, több, mint 100 négyzetméteren.  
Ha imádod a kalandokat és különleges körülmények között élnéd át az igazi luxust, ne habozz. Csatlakozz a Crystal Endeavor 200 utasához és vár rád a messzi észak!

Indulás: 2021. augusztus 18. Te ott leszel a debütáláson?

 

Menetrend


Nap Kikötő Érkezés Indulás
1.Anadyr17:00
2.Providenya, RU
3.Cape Dezhnev & Uelen Village, RU
4.Kolyuchin Island, RU
5.Wrangel Island, RU
6.Wrangel Island, RU
7.Wrangel Island, RU
8.Ayon Island, RU
9.Medvezhiy Island, RU
10.tengeren
11.New Siberian Islands, RU
12.New Siberian Islands, RU
13.tengeren
14.Cape Chelyuskin, RU
15.Severnaya Zemlya, RU
16.Severnaya Zemlya, RU
17.Franz Josef Land, RU
18.Franz Josef Land, RU
19.Franz Josef Land, RU
20.Novaya Zemlya, RU
21.tengeren
22.tengeren
23.Kanin Cape, RU
24.Arkhangelsk, RU
25.Solovetsky, RU
26.tengeren
27.Murmansk, RU
28.Honningsvåg, NO
29.Tromso08:00

Válaszd ki, mikor utaznál!

2021. aug. 18.