Te mivel koccintanál a fedélzeten?

Ugye milyen jó érzés, amikor kényelmesen hajózhatsz? Reggel igazi olasz kávéval ébredhetsz, napközben egy itallal a kezedben nézheted a balkonodról a naplementét vagy a napozószintről a kihajózást, a vacsorához rendelhetsz sört vagy bort, és ha este a pároddal vagy a barátokkal beszélgettek mindenki ihat, amit kedve tart... és közben egyszer sem kell azon aggódnod mekkora lesz a számla az út végén.

Ha most foglalsz, akkor az árak tartalmazzák az Easy all inclusive italcsomagot is!

Az EASY all inclusive italcsomag tartalma:
Csapolt sör, Üveges házi borok egyedülálló választéka, Válogatott szeszesitalok, koktélok és aperitifek, Alkoholmentes koktélok, Üdítőitalok és gyümölcslevek pohárban, Energiaitalok, Palackozott ásványvíz, Klasszikus forró italok (espresso, cappuccino, caffe latte, forró tea), Kávé és forrócsokoládé specialitások.
Korlátlan mennyiségű fogyasztás minden italra maximum 6€ vagy 5$/pohár értékig.
(6 €: a Földközi-tenger, Észak-Európa, Emirátusok, Antillák és Kuba térségében történő hajóutakra; 5$: a dél-amerikai, karibi és az észak-amerikai hajóutaknál.)
 

Fontos részletek

  • Csak új foglalásokra érvényes.
  • Minden Msc hajóútra érvényes, térségtől függetlenül, ami 2019. március 1. és december 31. közt indul. Más kedvezményekkel nem összevonható.
  • A honlapunkon megjelenő árakat a hajótársaság adja, de azok sokszor nem tartalmazzák a főszezoni felárakat, ezért mindig kérj pontos árajánlatot!
  • Ezt az akciót a hajótársaság hirdette meg; de egyes esetekben előfordulhat, hogy más akciók árban kedvezőbbek - ezért felelősséget vállalni nem tudunk. (Természetesen tájékoztatunk minden lehetőségről.)
A hajótársaságnak jogában áll az akciót bármikor visszavonni. Az Easy italcsomag a foglalásban részt vevő minden személynek jár; Aurea vagy Yacht Club lakosztályt foglalóknak 200 EUR/kabin fedélzeti költőpénz jár (mivel ezek a kabintípusok az italfogyasztást már eleve tartalmazzák.)
 

Tippek

Ahogy írtuk minden hajóútra érvényes az ajánlat, de megmutatjuk 11 kedvencünket:

1. Az Msc legújabb hajója a Bellissima nyugat-mediterrán körútra indul

2. Szicília, Szardínia, Mallorca egy hét alatt

3. Mini hajóút az Adrián

4. Velencétől Athénig albán kikötéssel

5. Tenerife, Madeira tavasszal

6. Izland és Grönland (22 nap)

7. Anglia és Írország körül

8. Norvégia és a Spitzbergák

9. Balti hajóút

10. Kubai kiruccanás

11. Karib hajóút az Msc Seaside fedélzetén