A Norwegian Cruiseline március 31-ig előfoglalási akciót hirdetett, átlagosan 30%-kal kedvezőbben foglalhatók az útjai.

Mit kell tudni erről a hajótársaságról?

  • azt, hogy szabad stílusú: nincs kötött vacsora, ültetési rend, gálavacsora. Mindenki akkor és ott eszik, ahol kedves tartja. Nagyon széles a választék és magas a minőség.
  • gyerekekkel szuper választás, mert rengeteg program, játék és sportolási lehetőség vár mindenkire. 17 éves korig él a gyerekkedvezmény. Ráadásul a legtöbb hajón a 3 év felettieknek gyerekfelügyelet is kérhető.
  • Free at Sea programjában egy egyhetes hajóúton már 99 EUR/fő áron foglalhatsz prémium all inclusive italcsomagot
  • a legújabb hajóin tengerparti promenád, elektromos gokart-pálya, jégbár is vár a sportpályák, színházi előadások és vetélkedők mellett.

 

Nézzük a legérdekesebb ajánlatokat!

 

EURÓPA

2020-ban 6 hajója jár az európai vizeken. Márciustól már itt van a Norwegian Jade, ami Rómából indul 12-15 éjszakás utakra. Ez a hajó később északra veszi az irányt és bejárja Angliát, Skóciát és Izlandot is. Szintén az északi régióban szeli a vizeket a Norwegian Star hajó, ami ugyan kisebb és régebbi hajó, viszont álomszép útvonalakon jár Izlandot vagy épp Norvégia partjait bemutatva (egészen a legészakibb pontig elmegy). A Balti-térségben idén kétségtelenül a Norwegian Escape hajó tűnik a legjobb választásnak, ami 9 éjszakás útvonalon jár és éjszakázik Szentpéterváron.

Klasszikus egyhetes útvonalon a Norwegian Epic a nyugat-mediterrán kört járja Barcelona, Róma, Nápoly, Livorno, Cannes és Mallorca érintésével; a Norwegian Dawn hajó pedig velencei indulással Kotort, Korfut, Mikonoszt, Szantorinit, Argostolit és Dubrovnikot mutatja be.

Ha különlegességre vágysz a Földközi-tengeren, akkor a Norwegian Getawayt válaszd: ez egy nagyszerű hajó kiváló szolgáltatásokkal és különleges 10 éjszakás mediterrán útvonalakkal a Róma közeli Civitavecchiából indulva.

A frissen felújított Norwegian Spirit hajó Athénból indul a görög szigetek felfedezésére; egyes időpontokban Isztambult is érintve.

 

KARIB-TENGER

A Norwegian hajótársaság abszolút otthon érzi itt magát. A legújabb hajói is itt járnak, és az útvonlak közt is vannak különlegességek. Néhány konkrétum:
  • a legújabb hajó, a Norwegian Encore Miami - San Juan - St. Thomas - Tortola - Bahamák - Miami útvonalon jár 1100 EUR/főtől foglalható
  • a Getaway hajó New Orleansból indul Mexikó, Belize és Honduras felfedezésére 680 EUR/főtől, a Breakaway pedig a nyári hónapokban MIamiból indul ugyanerre.
  • a Gem hajó New Yorkból indul 10 éjszakás dél-karib körútra
  • az Epic márc. 22-én San Juanból (Puerto Rico) 10 éjszakás útja 855 EUR/főtől foglalható
 

BAHAMÁK, BERMUDÁK

Ha Floridában jársz és egy kis bahamai kurccanásra vágysz, akkor két hajó közül is választhatsz, amik 3-4 éjszakás utakra visznek a Bahamákra. New Yorkból indulva pedig a rejtélyes, de gyönyörű partokkal rendelkező Bermudákra látogathatsz.
 

ALASZKA

Ha hiszed, ha nem Alaszkában a nyári hónapokban (májustól szeptemberig) nincsen veszett hideg. Kétségtelenül elkel egy pulóver vagy széldzseki, de kis szerencsével kellemes tavaszias időben és napsütésben fedezheted fel az aranyásók földjét, a legszebb gleccsereket; vagy figyelheted meg az élővilágot. A Norwegian hajótársaságnak 4 hajója is rendelkezésedre áll, akár egyhetes körutat szeretnél tenni Seattleből, akár hosszabb 9-12 éjszakás utat, bejárva a legkülönlegesebb vidékeket. Ha hosszabb amerikai tartózkodást tervezel, akkor érdemes olyan utat választanod, ami egy irányba közlekedik, azaz vagy Alaszkából indul vagy oda érkezik, így a hajóút előtt vagy után pár nnapot eltölthetsz akár a Denali nemzeti parkban is.
 

HAWAII

A Norwegian hajótársaság az egyetlen, aminek egész évben a Pride of America hajója körbe-körbe jár a szigeteken, éjszakázva is Mauin és Kauai szigetén. Ha felejthetetlen élményekre vágysz, akkor ez a Neked való út!

Te merre szeretnél indulni?