Kevés a szabadságod, de azért egy kis pihenésre beneveznél a nyílt vizeken? Mit szólnál egy 3-5 napos hajóúthoz, amivel sikerülne kikerülnöd a mókuskerékből? A mini hajóutakat pont arra találták ki, hogy rövid idő alatt is tartalmas és nyugodt kikapcsolódást biztosítson a vendégeknek. Ha egy romantikus hétvégére vágysz és vonz a víz közelsége, akkor foglalj egy mini hajóutat!

Mini hajóút: megéri a pénzét

Az elegánsnak tűnő, különleges dolgokról sokszor azt hisszük, hogy megfizethetetlenek, és lemondunk róluk anélkül, hogy utánajárnánk, mennyibe is kerül engedni a csábításnak.  Pedig egy mini hajóút garantáltan megéri az árát!
Egy-egy hosszú hétvége alkalmával itthon is megtelnek a wellness-szállodák, de sokan vannak, akik az árak láttán azt gondolják: ez nem igazán éri meg. Mi lenne, ha majdnem ugyanennyiért teljeskörű, kényeztető luxus várna rád? Talán nem is gondolnád, hogy egy hazai hosszú hétvége egy felkapott wellness helyszínén alig kerül kevesebbe, mint egy romantikus hajóút teljes ellátással a mediterrán térségben! A párod biztos el lesz bűvölve az egyedi ötlettől, ami sokkal többet kínál az itthoni kínálatnál.

Mit vár rátok egy romantikus mini hajóúton?

Az elegáns és visszafogott hajókabinokban kényelmes és meghitt perceket tölthettek kettesben, gyönyörködhettek az éjszakai varázslatban, a csillagokkal pettyezett égboltban és a tenger sejtelmes, andalító morajlásában, nappal pedig különböző csodás városok forgataga vár rátok.
Már egy pár nap alatt belekóstolhattok több ország kulturális örökségébe, életritmusába, hangulatába is! Indulnak túrák Savonából, Genovából és Barcelonából is. Az Msc Magnifica fedélzetén például Genova, Marseille és Barcelona is bevehető, velencei indulással pedig Ravenna, Kotor és Split vár rád.
Az oldalunkon a szűrők segítségével kedvedre válogathatsz 3-4 napos utak között, melyek egyszerre kalauzolnak el a katalán fővárosba, a lenyűgöző északi olasz városokban és napsütötte Riviérára is.

Mikor érdemes részt venni egy ilyen kiruccanáson?

Kereshetsz rá alkalmat bármikor: februárban a Valentin nap, május a szerelmesek hónapja, de lehet ez egy eljegyzés megünneplése, vagy egy évforduló is jó alkalom egy ilyen hajóút foglalására. Sőt, valójában az év 365 napjának bármelyikén kifejezheted érzéseidet egy ilyen meglepetéssel.
Egy hosszú kapcsolat titka, hogy minden héten egy napot, minden hónapban egy hétvégét és minden évben egy hetet legalább áldozzatok egymásra: ez az együtt töltött idő feltétlenül szükséges a harmonikus együttlét és kötelék ápolásához.
Ha szerettek utazni és szeretitek a különleges, változatos kalandokat, akkor irány a mediterrán térség, szabaduljatok el akár 3-5 napra is!