A Távol-Kelet hatalmas terület, nem meglepő, hogy rengeteg hajóút is jár a partjainál. Na de hogyan találd meg közülük a legjobbakat? Ebben igyekszünk most segíteni kedvenceinkkel:

1. Ha csak egy rövidebb hajóútra vágysz a sok városnézés után Szingapúrból mondjuk egy kis pihenésre csodaszép tengerparton, akkor a Costa Fortuna thai, maláj szigetek (márc. 3-tól 600 EUR/főtől) vagy Thaiföld, Kambodzsa (febr. 11-től akár 400 EUR/fő áron) útvonalát ajánlanánk.

2. Japán megismerésére számos út kínálkozik. Így ugyan kimaradsz a shinkanzen nyújtotta élményekből, de a klasszikus Tokyo-Kyoto vonalon túl igazi különlegességeket is megismerhetsz. Ebből kiemelnénk a Diamond Princess csodálatos úvonalait, pl. az ázsiai kiskörút szept. 23. indulással 890 EUR/főtől foglalható; a japán megismerése út júl. 10. indulással 1050 EUR/főtől foglalható.

3. Még mindig Japánnál maradva a Japán tavasz a Celebrity Millenium hajón szintén elég részletes programot kínál.

4. Ha nem vagy biztos benne, hogy Japán vagy Kína vonzóbb számodra, akkor ne akarj választani, hanem a Norwegian Spirit Japánt és Kínát bemutató útján vegyél részt, hogy egy kis bepillantást nyerj ebbe a két különleges kultúrába. (1770 EUR/főtől foglalható)

5. A Holland Americának van egy igazán egyedi kéthetes útja: Körutazás a Sárga-tengeren febr. 15. indulással, last minute jelleggel. (1100 EUR/főtől foglalható.)

6. Az exkluzívabb útvonalak és az abszolút prémium kategóriás hajók kínálatából a Silver Spirit Szingapúrból Indiába induló útját emelnénk ki Burma és Srí Lanka megtekintésével.

Te merre indulnál legszívesebben?