• Vidd a párod féláron - Msc akció

    Vidd a párod féláron - Msc akció
  • All inclusive hajóutak

    All inclusive hajóutak
  • 10 éjszakás karib hajóutak

    10 éjszakás karib hajóutak
1732_deliziosa10.jpg
Kiemelt hajóút

Velencei indulású görög hajóút olasz kikötésekkel tarkítva, egy gyönyörű hajóval

Tovább
588b886fe0c58windstar-hirek1.jpg
Hírek

Windstar Cruises - luxushajóút másképp

Tovább
568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább

Hírlevél

Elsőként szeretne értesülni újdonságainkról, kedvezményeinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Cégek/csoportok

Tengeri hajóutakat szervezünk a szabadság szerelmesei számára

Elvágyódsz, de nem tudod, merre indulj?

Nem csoda, ha a megannyi felső kategóriás luxus hajóút közül esetleg nehezedre esik választani. Mind a földközi tengeri hajóutak, mind a karib hajóutak egzotikus természeti látnivalókat és fantasztikus kulturális-gasztronómiai élményeket kínálnak. Ezért javasoljuk, hogy a hajóút kiválasztását minden esetben alapos tájékozódás előzze meg! Szerezz ismereteket a kikötők látnivalóiról, vagy épp időjárásáról, az egyes hajók által nyújtott szolgáltatásokról és programokról.

Kezdőlapunkon lehetőséged nyílik például úti cél szerint szűrni. Az ideális eset az, ha álmaidban már réges-rég afrikai partok vagy a Karib-tenger pálmafái tűnnek fel, esetleg szerelmes vagy a Japán kultúrába vagy élsz-halsz a mediterrán ételek sokszínűségéért – hiszen így lehetséges desztinációként nem a teljes Glóbusz áll előtted. Azután a mediterrán hajóutak, karib hajóutak vagy épp ázsiai hajóutak kategóriájából már egyszerűbben választhatsz, például az utazás időtartama vagy a hajó típusa alapján.

Az egyes tengeri hajóutak információs oldalán saját tapasztalatainkat is feltüntetjük, valamint javaslatot teszünk a résztvevők személyére is (egyes hajóútjainkat például családosoknak is bátran ajánljuk, míg mások inkább a felnőtt közönség számára nyújtanak felhőtlen időtöltést). 

Kaszinó, táncórák, minigolf: szórakozás a hajó fedélzetén

Nem kell tartanod attól, hogy a végeláthatatlan óceán kellős közepén egyszer csak kínzó honvágy vagy szűnni nem akaró unalom tör rád. A tengeren töltött napokat is tartalmasan és emlékezetesen töltheted el, ha élsz a tengeri hajóutak adta szórakozási lehetőségekkel! Számos napközbeni program díját a hajóutak díja már eleve tartalmazza, az utasok pedig napi hírlevélben értesülhetnek az aktuális kínálatról. Így minden adott, hogy Te se maradj le életed legizgalmasabb programjairól! 

Mi szem-szájnak ingere…

Ha már a programokról esett szó, akkor érdemes megemlékezni a hajó fedélzetén élményszámba menő vendéglátásról és az alkalmankénti show-műsorral kísért vacsoráról. A lehetőségek rendkívül sokoldalúak: a tengeri hajóutak alapvetően napi ötszöri étkezést  tartalmaznak, melyek a la carte és svédasztalos formában is elfogyaszthatóak. Sőt, ha éjjel törne rád az éhség, a szobaszerviz természetesen akkor is rendelkezésre áll. A tengeri hajóutakon az italfogyasztás feltételei hajótársaságonként változnak, erről részletesebb tájékoztatást adunk, ha ajánlatot kérsz.

Praktikus információk a tengeri hajóutak ügyintézése kapcsán

Fontos tudnivaló, hogy mind a kikötő megközelítéshez szükséges repülőgép-, mind a hajóút előtti és utáni szállás lefoglalásban rendelkezésére állunk. A kikötői transzfer szintén stresszmentesebbé teszi az utazást: a különböző lehetőségekről itt tájékozódhatsz!
A tengeri hajóutakhoz ajánlott többek között útlemondási és betegségbiztosítást is kötni. Minden hajóúthoz legalább a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényes útlevél szükséges, vízummal kapcsolatos kérdésekért és válaszokért tekintsd meg informatív aloldalunkat

Hajóút ajánlatok