568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
587b90db03391wind-spirit1.jpg

Hajótársaságok Windstar Cruises Wind Spirit

Wind Spirit

Hajótársaság: Windstar Cruises
Emeletek száma: 4
Súly: 5736 tonna
Hossz: 110 m
Sebesség: max. 15 csomó hátszélben
Utas kapacitás: 148 fő
Fedélzeti térkép: Kattintson ide a letöltéshez

A Wind Spirit luxushajó olyan, mint egy privát yacht: elég nagy ahhoz, hogy legyenek kényeztető és szórakoztató programok, de elég kicsi ahhoz, hogy a legkisebb öblökben és kikötőkben is elférjen. Összesen 73 ablakos kabinjában és egy lakosztályában egyszerre maximum 148 utast szállít ez a kisméretű luxushajó. Minden kabinja ablakos, franciaágyas, síkképernyős tv-vel és DVD-lejátszóval rendelkezik; a lakosztályban kis nappali rész is van.

Két fő éttermében világszínvonalú ínyencségekkel várják a vendégeket. Az Amphora étterem a la carte vacsorát, míg a Veranda átterem svédasztalos reggelit és ebédet kínál. Nincs ültetési rendszer, mindenki akkor étkezik, amikor kedve van. Helyfoglalás a kisebb, grillételeket kínáló, szabadtéri Candles étterembe szükséges.

A kényeztetésről a Spa, a vizisport-platform, a kaszinó, a lounge, a könyvtár, a medence és a pezsgőfürdő gondoskodik.

Luxusyacht a Paradicsomban: fedezd fel a legszebb szigeteket Tahiti körül egy luxusyachttal! A Wind Spirit egész évben Francia Polinézia térségében jár: Tahiti, Bora Bora, Huahine, Moorea minden útjában szerepel; de időnként ellátogat a Tuamotu-szigetekre is.