568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
588b886fe0c58windstar-hirek1.jpg

Hírek

Windstar Cruises - luxushajóút másképp

2017-01-27 18:44:52

Szeretnél egy olyan hajóutat, ahol teljes luxus vár, a személyzet minden kívánságodat lesi és nem kell utasok ezreire várni folyamatosan? Szeretnéd, ha kikötéskor nem 8 busznyi turista tolongana ugyanannál a nevezetességnél egyszerre; ha nemcsak az ültetett étteremben vacsorázhatnál, hanem a fedélzeten, a csillagok alatt? Szeretnéd, ha romantikusabb és kevésbé ismert kikötőkbe is eljuthatnál? Szeretnéd, ha a hajózás élményét is átérezhetnéd és nem egy "úszó város lakójaként" sétálnál a tengeren?

Nézd meg a Windstar Cruises kínálatát! Ennek a hajótársaságnak a különleges útvonalait folyamatosan töltjük fel honlapunkra, de a Francia Polinéziában járó utakat, amik a nászutasok és a romantikára vágyó párok álma már most is megnézheted.

Néhány "részlet", amiben eltérnek ezek a hajóutak a többitől:

 • a hajótársaság 6 hajójából 3 vitorlás yacht
 • a legnagyobb hajójukon is csak 310 utas fér el
 • olyan kikötőkben állnak meg a hajóik, ahol senki más (pl. Tuamotu-szigetek)
 • nincs belső kabin a hajóikon
 • minden hajóút során alkalmad van felmenni a hídra és a kapitány válaszol a kéréseidre

És néhány dolog, amiben "hasonlít" más hajótársaságra:

 • világszínvonalú gasztronómiai ínyencségeket kínál
 • a hajóin van medence, pezsgőfürdő, könyvtár, kaszinó, üzletek
 • nem kell minden este frakkban, zakóban és nyakkendőben vacsoráznod (sőt ezekből nem is kell vinned a hajóra, ha nem szeretnéd)
 • a kabinokhoz minden esetben tartozik fürdőszoba és tv

Biztos rengeteg kérdésed van, ezért a két leggyakoribbra már most válaszolunk:

 1.  Elsősorban pároknak ajánljuk ezt a hajótársaságot, akár romantikára, akár új helyek felfedezésére vágytok. 8 év alatti gyerekeket egyáltalán nem fogadnak a hajón, de ennél kicsit nagyobbaknak sem annyira ideális választás, mert semmilyen külön program nincs a hajón ennek a korosztálynak.
 2. Az ára sem szokványos: egy egyhetes út standard ára kb. 6000 USD/fő körül mozog, útvonaltól, szezontól függően; viszont alkalmanként ennél vonzóbb akciókat is meghirdetnek. Ezért az árért tényleg kíváló szolgáltatás és minőség vár, és ne felejtsd el, hogy a legtöbb állandó költség jóval kevesebb utas közt oszlik el! Nincs sorban állás sem ki- és beszálláskor, sem az éttermekben, sem a programokon.

Ha életreszóló élményekre vágysz, különleges helyeket szeretnél felfedezni, akkor tökéletes választás! Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

További híreink

Vidd a párod féláron - Msc akció

2018-04-14 16:14:19

All inclusive hajóutak

2018-04-07 17:49:54