568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
52d7bed7b2cb42.jpg

Mindent a hajóutakról

Adatvédelmi irányelveink

Kedves Utasaink és Leendő Utasaink!

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény értelmében 2009. május 31-ét követően kizárólag akkor tájékoztathatjuk Önt a legfrissebb utazási ajánlatainkról, újdonságainkról és akciókról, ha ehhez beleegyezését adja. Ezért kérjük, hogy az alábbiakban szereplő hozzájárulási nyilatkozatot Ön is fogadja el. Ha a későbbiekben mégsem kéri hírlevelünket, úgy hozzájáruló nyilatkozatát bármikor visszavonhatja az info@7merfold.com „leiratkozás” tárggyal küldött e-maillel, vagy honlapunkon a leiratkozás menüpont alatt.

A személyes adatai felhasználása , a név és a cím megadása azért szükséges, hogy az Ön által megadott címre a jövőben ingyenes utazási katalógust küldhessünk vagy egyéb marketing kampányunkban az adatait felhasználhassuk. Az e-mail cím megadására azért van szükség, hogy az Ön részére elküldhessük ingyenes Hírlevelünket.

Személyes adatok feldolgozása, tárolása:
Az Ön által megadott személyes adatokat a 7Mérföld Utazási Iroda kizárólag saját rendszerében tárolja és a fent ismertetett célokra használja fel. Gondoskodik az átadott, személyes adatok biztonságáról, és mindent megtesz azok megváltoztatásának, jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának, törlésének, sérülésének és megsemmisülésének megakadályozása és felderítése érdekében. Biztosítjuk Önt arról, hogy adatai semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra, kivéve ha más célú felhasználáshoz Ön kifejezett hozzájárulását adta.

Hozzájáruló nyilatkozata bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható. Ebben az esetben a nyilatkozó nevét és minden egyéb személyes adatát a meghatározott nyilvántartásból haladéktalanul töröljük.

Tájékoztatjuk, hogy a jelen adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban felmerülő kérdéseit e-mail-ben az info@7merfold.com e-mail címen teheti fel nekünk.

7Mérföld Utazási Iroda

E-mail: info@7merfold.com
Telefon: 06 1 240 1978
Mobil: 06 70 634 8889
Engedélyszám: U-001052

2016-tól online irodaként működünk