568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
52d7bfa86e9e63.jpg

Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Gondoltál már rá, milyen lehet egy 12 emeletes, óriási tengerjáró fedélzetén bejárni a világot? Itt az ideje, hogy kipróbáld! Egy ekkora úszó szállodában mindent megtalálható, ami a tökéletes kikapcsolódást segíti. Nap, mint nap újabb szigeten, városban vagy országban ébredhetsz, ahol a felfedezés öröme és gyönyörű tengerpartok várnak!

A világ óceánjait és tengereit számtalan hajó járja. A Karib-tengeren türkizkék víz, pálmafás, fehérhomokos tengerpartok, Dél-Amerikában különleges és elfeledett kultúrák, káprázatos természeti látványosságok, Ázsiában a gasztronómiai különlegességek mellett ősi civilizációk és különleges szokások várnak. Fedezd fel Ausztrália vagy Új-Zéland ismert és rejtett kincseit, vagy a polinéz szigeteket! Ne feledkezzünk el az Öreg Kontinensről sem: a mediterrán térségben akár novemberben is kellemes, tavaszias időben sétálhatsz a római kori romok, vagy pálmafás sétányok mentén.

Ha a kikötővárosok nem nyújtanának elegendő látványosságot, a hajón is számtalan program segíti a kikapcsolódást. A medence mellett olvasgatnád a kedvenc könyved, a pezsgőfürdőben koktélozva szemlélnéd a naplementét, vagy a spaban egy frissítő masszázsra vágysz? Itt mindent megtalálsz! Ha az aktív sportolás híve vagy, különböző sportpályákon, fitneszteremben, sziklamászófalon, minigolf- vagy korcsolyapályán fejlesztheted tudásod; ha a pörgős társasági életet szereted, ne hagyd ki a vetélkedőket, a táncórákat, a különböző ügyességi és játékos versenyeket!

Természetesen a sok programhoz sok energiára is szükséged lesz: a hajókon szinte a nap 24 órájában ajánlják a finomabbnál finomabb falatokat, amiknek meglehetősen nehéz ellenállni. Mindegy, hogy mely nemzet konyháját vagy italait kedveled, egészen biztos, hogy az ízlésednek megfelelő gasztronómiai különlegességekkel fogsz találkozni.

A hajó már csak Rád vár! Ha még bizonytalan vagy, kérdéseid vannak, olvass továbbb honlapunkon vagy írj nekünk! Remélem hamarosan az egyik hajó fedélzetén üdvözölhetlek:


A 7Mérföld Hajókapitánya

7Mérföld Utazási Iroda

E-mail: info@7merfold.com
Telefon: 06 1 240 1978
Mobil: 06 70 634 8889
Engedélyszám: U-001052

2016-tól online irodaként működünk