568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
52d7bfddd816d2.jpg

Cégek részére

Tisztelt Cégvezető!

Bizonyára Ön (vagy megbízott munkatársa) is rengeteget gondolkozik, amikor egy több napos céges rendezvénynek keres ideális helyszínt. Legyen szó egy konferenciáról, csapatépítésről, a legkiválóbb munkatársak vagy a legnagyobb partnereik munkájának elismeréséről, fontos, hogy az utazás a szakmai program mellett különleges legyen, és olyan egyedi programokat is nyújtson, amire még sokáig emlékeznek a résztvevők.

Miért egy hajóút az ideális választás?

  • mert egy hajó már önmagában is különleges
  • mert biztosítható a különterem néhány főnek és akár több száz főnek is
  • mert a rendezvényhez a legmodernebb technikai felszereléseket is biztosítani tudjuk
  • mert a kávészünettől az elegáns gálavacsoráig bármi megvalósítható
  • mert biztosítható, hogy minden meghívott teljesen azonos kabint kapjon, vagy az, hogy kiemelten fontos vendégei magasabb szintű ellátásban részesülhessenek.
  • mert a rendezvénye résztvevői minden igényét kielégítik a hajó szolgáltatásai: a wellnesstől a diszkóig, a szivarszoba nyugalmától a medence melletti mókás vetélkedőkig minden egy helyen van.
  • mert egy hajóról nem lehet „ellógni”
  • mert a kikötőkben nemcsak a standard városnéző túrákon vehetnek részt, hanem játékos csapatvetélkedőkön, kincskereső-programokon vagy bármilyen teljesen egyedi eseményen.

Irodánk a hajók és a hajóstársaságok alapos ismeretével és sokéves tapasztalatával segít Önnek kiválasztani a megfelelő hajót, útvonalat és programot. Természetesen az utazással kapcsolatos minden egyéb részletre is odafigyelünk: a repülőjegyfoglalástól, a transzferek, programok és kirándulások megszervezéséig, a vízumok ügyintézése és a biztosítások megkötése mellett a legapróbb és egyénre szabott kívánságokig, ami tartalmazhatja a konferencia résztvevőinek értesítését, megfelelő tájékoztatását, hostess vagy tolmács biztosítását, stb.

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön a saját szakterületén kiváló, ezért fontosnak tartjuk, hogy céges rendezvényén Önnek csak a szakmai szempontokkal kelljen foglalkoznia, a többit nyugodtan bízza ránk! Akár 2, akár 202 főt szeretne egy hajóúttal meglepni, keressen minket!

Ajánlatkérés

7Mérföld Utazási Iroda

E-mail: info@7merfold.com
Telefon: 06 1 240 1978
Mobil: 06 70 634 8889
Engedélyszám: U-001052

2016-tól online irodaként működünk