Kiemelt hajóút

Velencei indulású görög hajóút olasz kikötésekkel tarkítva, egy gyönyörű hajóval

Tovább
568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak?

Azt szokták mondani, hogy egy adott életkorban a pénz, idő és egészség hármasból ritkán van meg mind egyszerre. Fiatalon sok időnk és energiánk van, de jellemzően kevesebb pénzünk; amikor már annyit dolgoztunk, hogy lenne pénzünk egy nagy utazásra, nincs rá időnk; mire szerencsés esetben békés öregkorunkat élvezhetnénk a megtakarításainkból, addigra sokszor nem lesz meg az egészségünk hozzá. Mi azonban kívánjuk Neked, hogy élj minél tovább erőben, egészségben és boldogságban és legyen lehetőséged bejárni a világot!

 

Melyik úthoz lenne kedved?

  1. VILÁGKÖRÜLI HAJÓUTAK: 107-110 nap alatt járják a hajók körbe a világot. Fontos tudni, hogy évente csak 1-2 olyan hajó és időpont van, amikor ilyen útvonal foglalható, ezért is igazán különlegesek. Ha nem érsz rá bő 3 hónapra, akkor ezeknek az utaknak bizonyos szakaszai is foglalhatók külön-külön. Legközelebb a Costa Luminosa és a Sea Princess indul ilyen útra. Előbbi a könnyebben megközelíthető Savonából, míg utóbbi az ausztráliai Sydneyből. Míg a Costa Luminosa világkörüli útja Dél-Amerika fele veszi az irányt, majd Polinézia és Ausztrália érintésével halad Dubai fele és a Szuezi-csatornán vissza; addig a Sea Princess Európában elmegy egészen Norvégia legészakibb pontjáig, majd Izlandot és New Yorkot érintve a Panama-csatornán kel át a Csendes-óceánra, hogy a Húsvét-szigetek érintése után visszaérjen Ausztráliába.
    Világ körüli hajóút a Costa Luminosával és Föld körül a Sea Princessel
  2. A második leghosszabb hajóút jelenlegi kínálatunkban egy igazi kuriózum: DÉL-AMERIKA MEGKERÜLÉSE. Az egész kontinens annyi meglepetést tartogat az őserdőtől a gleccserekig, hogy biztosan életre szóló élményeket szerzel. A hajó a Horn-fokon át Tűzföld érintésével megy Buenos Airesbe, Rio de Janeiroba; majd Brazília partjai mentén végighaladva, néhány karibi szigetet is érintve átkel a Panama-csatornán, majd Ecuador, Peru és Chile megismerésével zárja az utat.
  3. A TOP3-ba egy másik kontinens-kerülő hajóutat is javasolnék: 29 nap alatt AUSZTRÁLIA KÖRÜL. Egy kontinensnyi ország megismerésére még egy hónap is kevés, de Ausztrália leghíresebb nevezetességeit szinte mind láthatod a sydney-i Operaháztól a Nagy Korallzátonyig, Tasmániától Darwinig.

Melyik a kedvenced?

 

7Mérföld Utazási Iroda

E-mail: info@7merfold.com
Telefon: 06 1 240 1978
Mobil: 06 70 634 8889
Engedélyszám: U-001052

2016-tól online irodaként működünk