568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
52d7bcc81fc122.jpg

Mindent a hajóutakról

Kikötői információk

Egy óriáshajó általában egy hasonlóan hatalmas kikötőből indul. Egy olyan forgalmas kikötőben mint pl. Genova, Southampton, Koppenhága, Velence vagy Miami akár egy órát is gyalogolhat a kikötő egyik végétől a másikig, ezért mindig jelezze nekünk, hogyan szeretné megközelíteni a kikötőt, hogy a legmegfelelőbb, részletes információt adhassuk.

A legegyszerűbb megoldás, ha transzfert foglal a repülőtér és a hajó között. Így a hajótársaság képviselője várja a repülőtéren és egyenesen a hajóhoz szállítja. Ha bármilyen okból nem szeretne transzfert foglalni, akkor is segítünk, hogy könnyen és gyorsan megtalálhassa a hajóját. A legtöbb kikötőbe érkezhet vonattal vagy busszal is, bizonyos központi helyekről ingyenes shuttlebuszt üzemeltetnek a társaságok, amire bármikor felszállhatnak a hajó utasai. Pl. Velencében a központi pályaudvartól a hajóig.

Ha autóval érkezik a kikötőbe, tudjon róla, hogy minden hajótársaságnak vannak parkolóhelyei. Ezekre a parkolóhelyekre előzetesen lehet helyet foglalni, az autó típusának, színének és rendszámának a megadásával. Foglalás esetén adunk Önnek egy térképet, ami tartalmazza az útvonalat a hajóhoz, hogy előbb kitehesse a bőröndjeit, majd részletes információkat a parkolóhoz, hogy letehesse az autót. A parkolási díjról a foglalást megelőzően tudunk pontos információkat adni.

7Mérföld Utazási Iroda

E-mail: info@7merfold.com
Telefon: 06 1 240 1978
Mobil: 06 70 634 8889
Engedélyszám: U-001052

2016-tól online irodaként működünk