568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
183_kilimanjaro.jpg

Úticélok

Afrika

a titokzatos vadon

A Fekete Kontinens változatos élővilága, kulturája és szépsége magával ragadó. Északi területein az iszlám és az ókori kulturák csodái várnak minket. Marokkó varázslatos medináiban sétálva, Tunézia római emlékeiben gyönyörködve és Egyiptom impozáns, évezredek óta fennálló templomainál és piramisainál állva az Ezeregy éjszaka csodái elevenednek meg.
Délebbre a Szahara és a Namíb-sivatag hatalmas homokdűnéi várják a látogatót, míg Kenya, Tanzánia és Dél-Afrika nemzeti parkjaiban a szavannák elképesztő világába nyerhetünk betekintést. A zebrák, antilopok, zsiráfok, bivalyok és gnúk vándorlását oroszlánok, gepárdok és hiénák kísérik. Láthatunk játékos elefántokat, majmokat, a tavat rószaszínné változtató flamingó-csapatokat és a “hazai” gólyáktól a struccig a legváltozatosabb és gyönyörűbb madarakat.
A kontinens keleti oldalán az Indiai-óceánban fekvő szigeteken buja természet, kókuszpálmás, hófehér homokos strandok és barátságos helyiek várják a látogatót. Fedezze fel a Seychelle-szigetek, Mauritius, Zanzibár vagy Madagaszkár szépségét!

 

Térség hajóútjai