568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
52e6d16d30679Karib.jpg

Úticélok

Dél-karib térség

Karib-tenger

Merülj el a dél-karibi kikötők forgatagában! A kicsiny dél-karib szigeteken változatos tájak, szunnyadó vulkánok, egzotikus virágok, színes pillangók, különleges madarak, a korallzátonyok elképesztő állatvilága, különböző kultúrák és szokások várnak Rád. Süllyeszd lábaid a térség tengerpartjainak kristálytiszta homokjába, és hagyd magad mögött a hétköznapok összes gondját-baját. Bőröd megújult, ragyogó barnaságáról a karibi napsütés semmihez sem fogható, lágy ereje gondoskodik majd.

A karib hajóutak legnépszerűbb kikötőiről

St. Kitts
St. Kitts szigetén egy monumentális, a ragyogó víztükörre néző erődépítmény, festői hegyvidék és barátságos helyiek biztosítják az életre szóló élményt. St. Kitts a karib hajóutak egyik legközkedveltebb kikötője, így nem csoda, hogy kulturális látnivalókkal, programokkal felkészülve várja a pihenni vágyókat.

Barbados
A Kis-Antillák legkeletibb tagja tehetséges krikettjátékosaival, gazdag cukornádültetvényeivel és a méltán népszerű arany rummal szerezte meg hírnevét szerte a világon. Az ide látogatókat mesés korallzátonyok, egzotikus, angol behatású gyarmati városkák és a Karib-szigetek legkevésbé csapadékos időjárása várja.

St. Thomas
Nem túlzás, hogy St. Thomas, a Virgin-szigetek egyik leghíresebbikje, a földi paradicsom tökéletes megtestesítője. Heveréssz a sziget fehér homokágyán, csodáld meg a dán gyarmati építészet remekeit és próbálkozz meg néhány kalózkiáltással Feketeszakáll várában!

Hogy válassz a karib hajóutak közül?

A Térség hajóútjai lista lenyitásával lehetőséged van valamennyi, dél-karib térségben indított tengeri hajóutat megtekinteni. Többnyire 9-11 éjszakás hajóutakat kínálunk, melyek indulási helyszíne főként New York vagy Miami. Minden esetben ismertetjük az adott tengeri hajóút menetrendjét és a választható indulási időpontokat. Sőt! A kikötők nevére kattintva saját szemmel is meggyőződhetsz azok szépségéről hála a számos képeslapot idéző fotónak.