568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
52e6d7dd9dae9europa.jpg

Úticélok

Európa

az Öreg Kontinens

A legendák és királyok ősi földje, ahol birodalmak épültek és omlottak össze. Ötletek és álmok valósultak meg a Sixtusi kápolnától a szentpétervári borostyánteremig. A párizsi múzeumoktól a görög romokig, a skót felföldtől az Alpok vonulatáig sokféle tájjal, néppel és kultúrával találkozhatunk. A modern világot nagy részben Európa történelme és művészetei alapozták meg, így nem csoda, hogy a világhírű múzeumokban az ókortól a középkorig, a reneszánsztól a legmodernebb időkig megtalálhatók a különféle művészeti ágak képviselőinek legcsodálatosabb alkotásai.
Mindegy, hogy Európa melyik pontján vagyunk, mert biztos lenyűgöző építészeti emlékekbe botlunk: gótikus templomok, a barokk paloták, viking hajók, középkori várak, ókori templomok és modern építmények találhatók mindenütt. A Világörökséghez tartozó számtalan természeti szépség, elbűvölő kisváros és történelmi emlék mellett a helyiek vendégszeretete, többek közt az olasz, a francia és a görög konyha specialitásai is vonzzák a látogatókat.