568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
52e6d8000f178karibi.jpg

Úticélok

Karib-tenger

a "kalózok földje"

A Karib-szigetekről mindenkinek a képeslapokon megjelenő gyönyörű fehérhomokos tengerpartok, a hajladozó pálmafák és a türkizkék tenger jut eszébe. Az európai, afrikai és latin-amerikai hatásokra a szigetek történelme és kultúrája igen különböző. A tengerpartokon kívül bájos városok, ősi romok, különleges élővilág, édesvízi barlangok, buja őserdők, karib ritmusok és forró táncok kápráztatják el a vendégeket.
Minden szigetnek és karib-tengeri üdülőhelynek megvan a maga sajátos varázsa: Mexikóban a maja kultúra, Jamaikában a voodoo, Arubán az arany legendája, St. Martin szigetén a félfrancia-félholland megoszlás stb. A karib-tengeri hajóutak hatalmas előnye, hogy a különböző szigetek közül többet is megismerhetünk anélkül, hogy állandóan ki-be kéne csomagolni, vagy repülőre szállni a pici szigetek közt. Ha pedig már tudjuk, hogy melyik sziget bűvöl el minket leginkább, a következő nyaralást már oda tervezhetjük. A hajóutak egyetlen hátránya, hogy az egyik legkülönlegesebb és legegyedibb szigetet, azaz Kubát, a fennálló embargó miatt jelenleg csak az Msc hajótársaság hajóival lehet látogatni (mert a hajótársaságok többségében számottevő az amerikai tulajdonrész/befolyás), de a számtalan kisebb-nagyobb karib-sziget valamelyikét így is biztos a szívünkbe zárjuk. Nem elhanyagolható vonzereje a térségnek, hogy több szigeten vámmentesen vásárolhatunk.

Hogy válasszunk a karib hajóutak közül?

Böngéssz a tengernyi fajta karib hajóút között a Térség hajóútjai lista lenyitásával! Akár a kelet-karib szigetvilág paradicsomi körülményeiről fantáziálsz, akár Mexikó vagy Puerto Rico pezsgő kultúrája vonz, minden egyes tengeri hajóút változatos útvonalakkal, izgalmas kikötőkkel és szórakoztató programkínálattal vár. Ha sikerült a karib hajóutak közül választani, csak kattints rá az álomutazás tervezett időpontjára, majd egy egyszerű ajánlatkérő űrlap segítségével vedd fel a kapcsolatot velünk. Megtisztelő érdeklődésedre kimerítő választ és költségkalkulációt várhatsz!

Ha még nem vagy biztos a döntésedben, látogass el hajóút listázó oldalunkra, ahol számos szempont – például indulási kikötő vagy a hajóút időtartama – szerint szűrhetsz a különböző tengeri hajóútra. Sőt, aktuálisan kedvezményes tengeri hajóútjainkat is megtekintheted!