568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
52e6d81c9f19bkelet_karib.jpg

Úticélok

Kelet-karib térség

Karib-tenger

A kelet-karib szigetek elsősorban türkizszínű és fehérhomokos tengerpartjukról, természeti szépségeikről, botanikus kertjeiről és a korallzátonyok körül élő színes élővilágról nevezetesek. Karib hajóútjaink feltétlen kikapcsolódással, önfeledt szórakozási lehetőségekkel és a gyengéd karibi napsütés semmihez sem hasonlítható simogatásával ajándékoznak meg.

A kikötők nevére kattintva egy pillanat alatt azokon a helyeken teremhetsz, ahol a világon a legnagyobb pálmafák és függőágyak sűrűsége, legszikrázóbb a napsütés, és persze a legforróbbak az éjszakák!

A térség kikötőiről

San Juan, Puerto Rico
A Nagy-Antillák legkeletebbik tagja már négyezer éve lakott: kalandos történetén többek között a spanyol gyarmatosítás hagyott jelentős nyomot. A nagyszerű esőerdőn, és ragyogó színekben pompázó papagájvilágon kívül Puerto Rico a kultúra szerelmeseinek is értékes időtöltési lehetőségek tárházát nyújtja.

Nassau, Bahamák
A Bahamák –a képeslapra illő természeti adottságai mellett– arról is nevezetesek, hogy Kolumbusz a szigetcsoport egyik tagján, San Salvadoron kezdte meg az Újvilág felfedezését. Most modern formában élheted át történelmi jelentőségű tengeri hajóutat, ha a Bahamákra vezető útjaink közül választasz!

Grand Turks, Turks- és Caicos-szigetek
Elképesztő, hogy Földünk milyen változatos képet mutat: a Turks- és Caicos-szigetek például varázslatos korallszigetekre épültek. A szigetcsoport egyébként 2015-ben a Világ legjobb szigete címet nyerte el, így a karib hajóutak szerelmeseinek szinte kötelező átélniük az immár világhírű élményt.

Hogyan szerezhetnék további információt a karib hajóutakról?

Valamennyi rendelkezésre álló hajóút részleteit megismerheted, ha a Térség hajóútjai listáról lenyíló lehetőségeket végigböngészed. Olyan hasznos információkkal szolgálunk a döntés megkönnyítése céljából, mint a tengeri hajóút menetrendjei, kikötői vagy a karib hajóút hossza. Ha megtaláltad a számodra legszimpatikusabb utat, lehetőséged van online ajánlatkérésre. Kérjük, fordulj hozzánk bizalommal akkor is, ha bármilyen utazással, ügyintézéssel kapcsolatos kérdésed merülne fel!