Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

South America úticél

Úticél

Dél-Amerika

ősi kultúrák világa

Az óceánok ölelésében fekvő különleges Dél-Amerika minden kalandor szívét megdobogtatja. Ha álmodoztál már arról, mennyire jó lenne néhány hétre belevetni magad a kulturális forgatagba, végighajózni az Egyenlítő mentén, megnézni Peruban az egykori inka város romjait, megcsodálni a chilei fjordokat vagy kiruccanni a Falkland-Szigetekre, akkor most minden álmodat valóra válthatod. Ehhez pedig nem lesz szükséged hosszas szervezésre és tervezésre, elég ha a számos várost érintő hajóutak egyikét választod. Ha már most érzed a tangó ritmusát a lábadban és az egzotikus ételek ízét a szádban, akkor ott a helyed!
 

Mitől olyan különleges Dél-Amerika?

Röviden összefoglalva azért, mert egyszerűen nincs olyan pontja, ahol ne lenne valami érdekesség vagy látnivaló. Nem csoda, hiszen fordulatos történelmén és különleges élővilágán kívül kulturális sokszínűsége is azonnal lenyűgöz minden odalátogatót. Dél-Amerika számos világörökségi helyszínnek és természeti kincsnek ad otthont. A perui Machu Picchu, a chilei fjordok, a Horn-fok, a Magellán-szoros, a Tűzföld, a Falkland-Szigetek, valamint Buenos Aires és Rio de Janeiro mind számos kalandot tartogatnak az odalátogatók számára. Nem beszélve a kulináris élvezetekről, a híres vendégszeretetről, valamint a nem mindennapi állatvilágról.
 

Hogy ismerheted meg a kontinenst?

Ha nincs kedved a hosszan szervezésekhez és lehetőség szerint nem csupán 1 vagy 2 várost szeretnél megismerni dél-amerikai tartózkodásod alatt, akkor a legjobb, ha egy hajóút mellett döntesz.

Az MSC Cruises a szamba és a tangó földjére visz el téged, az út során élvezheti a Copacabana strandot Rio de Janeiro-ban, beáshatod magad Uruguay történelmébe vagy elveszhetsz Buenos Aires különleges világában.

A Princess útvonalai is érintik Dél – Amerikát. A „hercegnőn” utazva élvezheted a több ezer éves történelem és a különböző kultúrák világát, miközben megkóstolhatod a helyi konyhák specialitásait, megnézheted a látványos műemlékeket és elmerülhetsz a lenyűgöző természeti szépségekben. Csodáld meg a kilátást a legendás Amalia-gleccserről és ismerkedj meg a méltán híres Falkland-szigeteken élő pingvinekkel!

A kalandhoz választhatod a Celebrity Cruises hajóit is, felfedezheted a híres Rio de Janiero strandjait, megismerheted a chilei fjordokat vagy akár vitorlázhatsz a Cape Horn körül is. Ráadásul, ha a Galapagosz-szigeteket szeretnéd megismerni, akkor a Celebritynek van a legszélesebb kínálata, ami csak a szigeteket érinti, gazdag programmal és megfelelő méretű hajóval.
 

Kinek jó választás egy ilyen utazás?

A fentiek közül bármelyik dél-amerikai kirándulási útvonalat is választod, biztos lehetsz abban, hogy életed egyik legnagyobb kalandjára indulsz majd, ráadásul luxuskörülmények között. Ha nem vagy az az egy helyben ücsörgő típus, szereted az új dolgokat, szívesen kóstolsz meg új ételeket, és alig várod, hogy mindezt gyönyörű fotókon örökítsd meg,  akkor nem kérdés, hogy ezeket az utakat neked találták ki. Mindössze arra kell felkészülnöd, hogy a hétköznapi problémáktól megszabadulva minden porcikádat átjárhassák az élmények.

  Dél-Amerika hajóutak