Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Western Europe úticél

Úticél

Nyugat-Európa

Szívesen megnéznéd a portugál partokat? Rajta van a bakancslistádon, hogy egyszer majd bejárod a spanyol kikötővárosokat? Jó lenne egy egészen új szemszögből látni Belgiumot vagy Hollandiát? Akkor nem kérdés, hogy el kell menned egy nyugat-európai hajóútra:) Hiszen a nagyvárosok mellett most megismerheted a rejtett kis ékszerdobozokat, sőt, akár a különleges szigeteket is. Ugye jól hangzik? Hát akkor útra fel!

Számos különböző útvonalat kínálunk számodra, melyek segítségével bejárhatod Nyugat-Európa legszebb részeit. Persze pontosan azokat, melyeket te szeretnél, hiszen az úticélokat te választod ki. Elveszhetsz a festői bordeaux-i borvidékekben, ellátogathatsz a Baszkföld egyik gyöngyszemébe, Bilbaoba, vagy megcsodálhatod Spanyolország egyik legjelentősebb kikötővárosát, La Coruna-t. Sőt, megnézheted az gazdag történelméről híres francia St. Malo városát, a Cotentin-félszigeten fekvő Cherbourg-t vagy a Calvados megyében fekvő Honfleur települést is. Egy hajóról kémlelve pedig egészen másképp festenek az olyan nagyobb városok is, mint Amszterdam vagy a belga Zeebrugge is. Neked már csak azt kell eldöntened, hogy merre indulsz és mennyi időt töltesz a tengeren…
 

Mennyi ideig tart egy nyugat-európai út és milyen városokat érint?

Mennyi időre szeretnél menni?  Az 2 napostól egészen a kéthetes utakig válogathatsz az ajénlatok között.
13 nap alatt például elindulhatsz a hajóval Lisszabonból, majd Leixoes, La Coruna, Gijon, Bilbao, Bordeaux, Belle-lle, Douarnenez, Saint Malo, valamint Le Havre érintésével eljuthatsz egészen Amszterdamig.

Ha csak egy kisebb kiruccanásra vágysz, 5-6 napos utak közül is választhatsz. Southamptonból indulva például meglesheted Guernsey rejtett kis szigetét, miközben ellátogatsz Belgiumba is. Bejárhatod a francia, belga és holland kikötőket, elmehetsz egy francia vagy egy spanyol körútra, sőt, akár egy szilveszteri kiruccanást vagy egy tavaszi hajóutat is beszervezhetsz magadnak.

Ha szereted a finom borokat, felkeresheted a különböző híres borvidékeket Southamptontól egészen Barcelonáig, vagy elveszhetsz a történelmi francia kikötők világában is 2 teljes hétre.
 

Aggódsz, hogy bírod-e majd a hosszú hajóutat?

Ha a kedved megvan egy ilyen utazáshoz, ám nem vagy biztos abban, hogy tudnál-e napokat eltölteni a tengeren, tégy egy próbát, mielőtt hosszabb útra indulnál! Az „Ismerkedés a hajóval” csomag keretében 3 éjszakát tölthetsz el a tengeren, napközben pedig számos csodás helyet ismerhetsz meg. Ha úgy érzed, nem gond a hajózás, akkor jöhetnek a hosszabb utak is!
 

Kinek jó választás egy nyugat-európai hajóút?

Lenne kedved egy kicsit kiszakadni a hétköznapok rohanásából? Kikapcsolódnál és feltöltődnél egy helyen, ugyanakkor közben szívesen megnéznél néhány olyan országot és várost, amire eddig nem volt lehetőséged? Akkor nem is kérdés, hogy neked jó választás egy ilyen utazás. Hihetetlen élmény a tengeren tölteni néhány napot, és megcsodálni, mennyire máshogy fest egy-egy ismert város vagy kikötő a hajóról kémlelve. A te feladatod mindössze annyi, hogy élvezz minden egyes pillanatot függetlenül attól, melyik országban jársz éppen… Nyugat-Európa hajóutak