Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Nászutas úticél

Nászutas

0 találat

Tanácsok és ötletek nászutasoknak

Ha ezt az oldalt olvasod, valószínűleg hamarosak elérkezik közös életetek nagy napja, az esküvő. Rengeteg szervezéssel és ötleteléssel telik az idő, míg döntötök a dátumról, helyszínről, meghívottakról és a vendéglátásról, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Bár sokak szerint ez lesz életetek "legboldogabb" napja, szívből kívánjuk Nektek, hogy közös életetekben még nagyon sok olyan nap legyen, amit ugyanilyen boldogságban éltek meg! Ha az esküvő szervezésével már jól álltok; esetleg az esküvőn is túl vagytok; akkor érdemes elgondolkodni azon merre menjetek nászútra! Erre kínálunk ötleteket és tanácsokat.
Milyen az ideális nászút? Természetesen tökéletes és életre szóló! A pontos részletei viszont mindenkinek mást jelentenek: vannak akik egy luxusszálloda wellness-részlegében vagy a tengerparton fürdőznének egész nap; mások újabb és újabb városok felfedezésére indulnának és vannak, akik energiáikat jet-skizéssel vagy sziklamászással vezetik le. Az biztos, hogy a nászút nem csak egy nyaralás a sok közül!

Miért gondoljuk, hogy hajóutat válasszatok nászútra?

  • mert különleges maga a hajó. Nyilván pénztárcátok és elképzelésetek határozza meg, hogy mennyire legyen fényűző; de biztos, hogy kényelmes ágyak és rengeteg szolgáltatás (éttermek, medence, pezsgőfürdő, wellness-részleg, napozóterasz) minden hajón van. Segítünk a hajó- és a kabinválasztásban is, itt nincsenek meglepetések, mint egy szárazföldi hotel esetében!
  • mert nem kell egyetlen úticélt választani: egy egyhetes útnak minimum 4-5 megállója van, így egyetlen úttal több várost vagy szigetet is felfedezhetsz! Ha nem tudod, hogy Szantorini vagy Mikonosz lenne a jobb választás; megnézheted mindkettőt! Barcelona, Róma és Marseille is felfedezhető egyetlen hajóút során. Ha messzebb mennél, akkor nem Dominika vagy Mexikó közül kell választanod; hanem egy egyhetes úton is megismerhetsz olyan mesés helyeket is, mint a Kajmán-szigetek, Jamaika, Aruba vagy Martinique.
  • mert nagyon kényelmes: nem kell ki-bepakolászni, vonaton vagy buszon zötykölődni, amíg egyik helyről a másikra eljutsz; hiszen a hajó akkor is halad, amikor épp masszíroznak Téged. Többféle étkezési, sportolási és szórakozási lehetőség közül választhatsz akkor is, ha épp a tengeren van a hajó.
  • mert a kikötőkben millió lehetőséged van és Te választod meg mivel töltenéd az idődet: városnézés, pihenés, kalandozások (pl. dzsippel vagy kötélpályán), gasztronómiai élmények, búvárkodás, delfinsimogatás, stb. Szívesen segítünk eligazodni abban is, hogy mely programokra érdemes minél előbb jelentkezned és mik azok, amiket akár kettesben is felfedezhettek helyi közlekedéssel vagy taxival.
  • mert rengeteg étkezési lehetőség van. Minden hajón legalább napi ötszöri étkezést  biztosítanak (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora), ami azt jelenti, hogy reggel 6 és hajnali 1 között garantáltan csak azon kell gondolkodnod, hogy svédasztalost, ázsiait, olaszt vagy épp steaket ennél, esetleg inkább egy kis fagyira vágysz vagy csak némi strandkajára. Egyes hajókon a nászutasok foglalhatnak kétszemélyes asztalt egy romantikusabb részen; és van ahol akár a saját balkonotokon szervírozzák a vacsorát.
  • mert kiszámíthatók a költségek: még a foglalás véglegesítése előtt tudni fogjátok, hogy a hajóút részvételi díján túl mennyibe kerül odajutni, milyen kirándulási lehetőségek vannak és mennyiért, milyen költségekkel számolhattok a hajón (pl. italcsomagok, internet, borravaló, stb.). Vannak all inclusive hajók is, ahol az ár korlátlan italfogyasztást is tartalmaz az éttermekben és bárokban.
  • mert ár-érték arányban igen kedvező: összehasonlítva azonos kategóriájú szárazföldi hotelekkel sokkal több szolgáltatást és minőségibb kiszolgálást kaptok; ráadásul mindenféle programra is sokkal több lehetőségetek van.

Ha eldöntöttétek, hogy hajóútra mentek nászútra, segítünk az alábbiakban is:

•    melyik időszakban hova érdemes menni, mikor érdemes foglalni
•    melyik hajót válasszátok, ha minden modern különlegességet kipróbálnátok; ha igazi luxusélményekre vágytok; ha a legkülönlegesebb útvonalakat szeretnétek bejárni; ha a legkevesebb gyerekkel szeretnétek találkozni; ha a legkevesebb turistával szeretnétek együtt utazni.
•    milyen különleges nászutas-szolgáltatásai vannak a választott hajónak
•    hogyan lehet a hajóhoz eljutni, ha repülővel mentek melyik járatokat praktikus foglalni, stb.
•    nászutas-számlavezetés: azaz ha a násznép hozzájárulna az utatokhoz (a sokadik tányérkészlet helyett), akkor vezetjük a befizetéseket, és ha az utalvány helyett inkább személyes "ajándékot" adnának át, abban is tudunk segíteni.

Kinek NEM ajánljuk, hogy hajóutat válasszon nászútra?

•    annak, akinek nincs legalább 5 szabadnapja a nászútra. (Vannak ennél rövidebb hajóutak, de azokat nemigen ajánljuk nászútra.)
•    aki nem minőségi, életre szóló nászutat keres; hanem last minute, legolcsóbb megoldásokat egy átlagos nyaralásra.
•    aki nem szereti a változatosságot; hanem jobb szeret már ismert helyekre visszamenni.
•    aki semmilyen kötöttséget nem szeretne: a széles hajóút-kínálatból sok mindenre tudunk megoldást ajánlani; de minden hajónak (még a legkisebbeknek is) van egy menetrendje, amihez igazodni kell.