Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Úticél

Karib-tenger

a kalózok földje

A Karib-szigetekről mindenkinek a képeslapokon megjelenő gyönyörű fehérhomokos tengerpartok, a hajladozó pálmafák és a türkizkék tenger jut eszébe. Az európai, afrikai és latin-amerikai hatásokra a szigetek történelme és kultúrája igen különböző. A tengerpartokon kívül bájos városok, ősi romok, különleges élővilág, édesvízi barlangok, buja őserdők, karib ritmusok és forró táncok kápráztatják el a vendégeket.
Minden szigetnek és karib-tengeri üdülőhelynek megvan a maga sajátos varázsa: Mexikóban a maja kultúra, Jamaikában a voodoo, Arubán az arany legendája, St. Martin szigetén a félfrancia-félholland megoszlás stb. A karib-tengeri hajóutak hatalmas előnye, hogy a különböző szigetek közül többet is megismerhetünk anélkül, hogy állandóan ki-be kéne csomagolni, vagy repülőre szállni a pici szigetek közt. Ha pedig már tudjuk, hogy melyik sziget bűvöl el minket leginkább, a következő nyaralást már oda tervezhetjük. Az embargó lazulásával az egyik legkülönlegesebb és legegyedibb szigetet, azaz Kubát is egyre több hajó érinti és a számtalan kisebb-nagyobb karib-sziget valamelyikét is biztos a szívedbe zárod. Nem elhanyagolható vonzereje a térségnek, hogy több szigeten vámmentesen vásárolhatunk.

Hogy válasszunk a karib hajóutak közül?
Böngéssz a tengernyi fajta karib hajóút között a Térség hajóútjai lista lenyitásával! Akár a kelet-karib szigetvilág paradicsomi körülményeiről fantáziálsz, akár Mexikó vagy Puerto Rico pezsgő kultúrája vonz, minden egyes tengeri hajóút változatos útvonalakkal, izgalmas kikötőkkel és szórakoztató programkínálattal vár. Ha sikerült a karib hajóutak közül választani, csak kattints rá az álomutazás tervezett időpontjára, majd egy egyszerű ajánlatkérő űrlap segítségével vedd fel a kapcsolatot velünk. Megtisztelő érdeklődésedre kimerítő választ és költségkalkulációt várhatsz!
Ha még nem vagy biztos a döntésedben, látogass el hajóút listázó oldalunkra, ahol számos szempont – például indulási kikötő vagy a hajóút időtartama – szerint szűrhetsz a különböző tengeri hajóútra. Sőt, aktuálisan kedvezményes tengeri hajóútjainkat is megtekintheted!

 
;