568bb3482d265Escape_Aerial1_lo.jpg
A kapitány ajánlata

A leghosszabb hajóutak

Sok szó esik a legújabb, legnagyobb hajókról - na de melyek a leghosszabb útvonalak? És merre járnak ezek a különleges hajók?

Tovább
mindent a hajóutakról

Mindent a hajóutakról

Mindent a hajóutakról

„Navigare necesse est”, hajózni szükséges.

A végtelennek tűnő tengerek, a képeslapra illő csodaszép szigetek, a titokzatos kikötővárosok, az ismeretlen kultúrák régóta vonzzák a kalandorokat. Ha emellett a filmekből vagy könyvekből megismert hatalmas álomhajók az Ön fantáziáját is megmozgatják, akkor jó helyen jár.

A legnagyobb felfedezők is sokáig tervezgették utazásaikat, mielőtt elindultak.  Azóta sokat fejlődött a világ, a legtöbb információ előre beszerezhető az úticélokról, a hajókon tökéletes a kiszolgálás, a kényelmes kabinok és a legkülönfélébb programok is biztosítottak. Azt azonban, hogy hova utazzon, milyen hajóval, mikor és mennyi időre, továbbra is a „Felfedezőnek” kell kitalálnia. Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani a legkülönbözőbb társaságok, hajók és útvonalak ismertetésével, a személyes véleményünk és tapasztalataink megosztásával. A hajóutakhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal (pl. repülőjegy-, szállás- és transzferfoglalással, vízumügyintézéssel, biztosításkötéssel, stb.) is állunk rendelkezésére, hogy zökkenőmentes legyen utazása.

Tudjuk, hogy a következő lépés az álom és a valóság összehangolása: manapság már nem elérhetetlen luxus egy mesés, hajós utazás (egy hasonló kategóriájú nyaralás áráért is részt vehetünk egy hajóúton), de különböző akciókkal és kedvezményekkel is igyekszünk látogatóinknak kedveskedni.

Ha pedig egyszer részt vesz egy ilyen különleges utazáson, biztos, hogy előbb-utóbb megint szeretné átélni a varázst. Reméljük, megosztja velünk tapasztalatait, véleményét és segíthetünk a következő csodálatos útja megszervezésében is.

Az információk mennyisége miatt az oldalunk folyamatos feltöltés alatt áll, ezért érdemes gyakran ellátogatni hozzánk. Ha bármilyen kérdése van, amire még nem találja meg a választ kérjük, keressen minket elérhetőségeinken!

Jó böngészést kívánunk és reméljük hamarosan valamelyik álomhajón piheni ki a mindennapok fáradalmait!

7Mérföld Utazási Iroda

E-mail: info@7merfold.com
Telefon: 06 1 240 1978
Mobil: 06 70 634 8889
Engedélyszám: U-001052

2016-tól online irodaként működünk