Cégek

Különleges helyszínt keres rendezvényének? Legyen az konferencia, csapatépítés, jutalomút, segítünk!

Érdekel

Hajótársaságok Royal Caribbean Ovation of the Seas

Ovation of the Seas

Hajótársaság:Royal Caribbean
Emeletek száma:16
Súly:167 800 t
Hossz:348 m
Sebesség:22 csomó
Utas kapacitás:4 180 fő
Fedélzeti térkép: térkép megtekintése
A Meyer Werf cég által épített luxushajó 2016 februári vízre bocsátása óta járja a világ legizgalmasabb területeinek partvidékét. Kínában indult hódító útjára, és az ausztrál kikötők mellett Alaszkát, a csendes-óceáni szigetvilágot és Új-Zélandot is felfedezheted vele.

Alaszka hócsiszolta, jégseperte gleccsereinél mi lehet különlegesebb? Az Ovation of the Seas fedélzetéről testközelben ámulhatsz a természet nagyszerűségén, a Belső átjárón áthaladva – májustól szeptemberig Amerika északi vidékein kalandozva Skagwaytól Juenau-ig. Mágikus, ősi legendákban szereplő hegyormok és fátyolszerű vízesések közelébe visz el. Az ősz beköszöntével a hajót kapitánya délebbre kormányozza: Ausztrália további izgalmakkal és érdekességekkel, Bora Bora érintetlen strandjaival, Maui esőerdőkben vezető ösvényeivel vár. A zabolátlan Észak fjordjai és az egzotikus óceánpart olyan szélsőségesen szép, szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, melyek a természeti különlegességek skáláján a két végpontot jelentik.

A hajó fedélzetén töltött napok is megtelnek izgalmas tartalommal, minden szinten újabb és újabb meglepetések várnak.  Az iFLY® légüres teret varázsol köréd, hogy az erre a kalandra kialakított ruhádban szabadon repülj, megtapasztalva az űrhajósok súlytalanságérzését. A SeaPlex® a görkorcsolyásoké, de innen szűrődik ki az egymásnak döccenő dodzsemek hangja is.  A gyerekeket az Ovation of the Seas vizes zónájából ki sem lehet varázsolni. A medencéken kívül vízágyúk, vízesések, interaktív gejzírek és megmászható szobrok foglalják le őket.

A színpad este az élő előadásoké, a medence környéke a mozié. A Pixels formabontó és lebilincselően érdekes előadása, a tematikus estek és az élőzenés szórakozás, a salsa és szamba, a kubai mojito és a brazil capirinhas – vagy a saját kedvenc koktélod egészíti ki a minden érzékre ható, kellemes izgalmakban bőséges programot.
 

Miket lehet enni?

Az Izuimi távol-keleti ízeket kínáló konyhája az egyik legnépszerűbb hely a hajón a különleges étkezésre. Bízd rá magad a képzeletre, és látogasd meg Alizt Csodaországban! A Wonderland Imaginative Cuisine hol vicces, hol lenyűgző ételfantáziái a mesék csodavilágát idézik. A Dog House pedig amerikai klasszikusokat készít. Jamie Oliver angol létére az olasz konyha alapos ismerője. A hajón lévő étterme is Olaszország világát idézi, annak minden életörömével és kicsattanó jókedvével. A sütőtökös panzerottiba vagy a királyrákos linguinibe van esély, hogy egy életre beleszeretsz. A Jamie-féle elvekhez tartozik, hogy az étel készüljön olaszos szenvedéllyel.

A Royal Caribbean hajóiról ismert Windjammer bár hozza a megbízható formát, ha egy italra vágysz. A hajó főéttermében reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben is lesi kívánságaid a rendkívül figyelmes, kiváló modorú személyzet. Bízhatsz a Vintage borbár széles választékában, itt meg fogod találni a neked tetsző, szép borokat: válogathatsz a francia és a kaliforniai kedvencek között, és olyan palackokra is lelhetsz, melyek máshol elérhetetlenek. A robotok vezérelte Bionic Bar®-t is szinte kötelező kipróbálni, ha valakit olyan szerencse ér, hogy az Ovation of the Seas utasa lehet.

A cukrászda francia stílusú édességei közt ott vannak az örök kedvencek: a macaron és a kézműves csoki. A Pinnacle Club tagjai a Napa-völgy válogatottan jó borait kóstolhatják a fúziós, olasz-kaliforniai jellegű mesterfogások mellé, melyekhez az alapanyagok a lehető legfrissebben érkeznek Kalifornia ellenőrzött biogazdaságaiból.
 

Hol fogsz aludni?

Értelmezzük együtt újra a luxus fogalmát! Kevesebb tárgyiasult elem, több odafigyelés és személyesség. Kivételesség. Igényekre szabott kalandok. Csak neked, az elképzeléseid szerint. Számodra, köréd tervezve.
A Royal Suite élmény mindenhová bejárást biztosít: minden show-ra, minden étteremhez és minden látnivalóhoz. Ehhez a Star kategóriában egy saját komornyik is jár: az ő jelenlére a biztosíték a VIP bánásmódhoz. A parti kirándulások az igényeid szerint alakíthatók. Az óceánjárón fellelhető leggyorsabb internetes csatlakozás, a Voom segítségével. Ha ez nem lenne elég, személyes shoppered is lesz, vagyis stílustanácsadód és öltöztetőd is. A Sky és a Sea klub tagjaként is számos előnyt élvezhetsz.
Válassz akár erkélyes kabint, tengerre nézőt, külsőt vagy belsőt, a z Ovation of the Seas gondoskodik arról, hogy utad emlékezetes legyen.

Mikor válaszd ezt a hajót?
Ha egyedi bánásmódra és emellett nagyon sok, a hajón fellelhető szórakozási és gourmand étkezési lehetőségre vágysz.
 

Az Ovation of the Seas kiemelt szolgáltatásai

medencék és jacuzzi
mozi
falmászás
Jamie Oliver's Étterme
Solarium Bistro
francia cukrászda
teniszpálya
görkorcsolyapálya
színvonalas bárok és éttermek
szórakoztató műsorok felnőtteknek és gyerekeknek
táncórák
főzőiskola
asztalitenisz
vízi élmények gyerekeknek
dodzsem
antigravitációs kalandok Ovation of the Seas hajóutak